Denuncien un exdelegat de Mapfre a la Bisbal acusat d'estafar 600.000 euros a clients

Presumptament desviava al seu compte particular diners de les pòlisses

Un exdelegat de Mapfre a la Bisbal d'Empordà, E. Campbrubi., ha estat acusat d'estafar diversos clients de l'asseguradora, acumulant denúncies per estafa a la comissaria dels Mossos d'Esquadra. Els clients afectats es van adonar de l'estafa quan van intentar passar per l'assegurança les reparacions causades per la pedregada que va afectar el municipi el 2022 i van descobrir que les seves pòlisses no els donaven la cobertura que havien pagat. Els diners, presumptament, es desviaven al compte particular de Camprubi.

Fins ara, els Mossos han recollit cinc denúncies contra l'exdelegat, però sospiten que en vindran més segons expliquen d'El Punt Avui. Els fets investigats fins ara avaluen en uns 600.000 euros l'estafa a aquests cinc denunciants. A més, Mapfre ja ha acomiadat Camprubi per les seves suposades pràctiques fraudulentes.

No obstant, no tots els afectats es van adonar de l'estafa arran dels danys de la pedregada. Una família va presentar la primera denúncia contra l'exdelegat perquè havia invertit els seus estalvis, uns 125.000 euros, en una operació que els havia aconsellat el mateix Camprubi.

La confiança que havien dipositat en ell era tanta que li van facilitar els números de compte i les claus d'accés perquè es preocupés de tot. Posteriorment, van descobrir que la plusvàlua que els havia reclamat era molt menor del que havia indicat i que havien hagut de pagar a part. Malgrat que han presentat una denúncia als Mossos i han contactat amb Mapfre per recuperar els diners estafats, la companyia els ha informat que no poden fer res ja que Camprubi ja havia estat acomiadat per aquestes pràctiques fraudulentes.