Dos policies de Girona intercepten un cotxe amb 75 kg de marihuana que circulava temeràriament

Els agents, que estaven fora de servei, van seguir el vehicle i van detenir-ne el conductor de 21 anys

Dos policies de Girona que estaven fora de servei han interceptat un cotxe carregat amb 75 quilos i mig de marihuana. Els fets van passar ahir al vespre, cap a dos quarts de nou. Els dos agents circulaven per l'AP-7 en sentit nord per anar cap a la feina quan un cotxe amb plaques de matrícula francesa els va avançar a tota velocitat. El vehicle conduïa de manera temerària i, per això, els policies van decidir seguir-lo fins que el poguessin aturar amb seguretat.

El cotxe va agafar la sortida de l'autopista a Domeny i va entrar al barri. Quan estava al carrer Can Benet del Riu, el conductor va aturar el cotxe al vial sense cap mena de precaució. De fet, va xocar amb alguns dels vehicles que hi havia aparcats.

Els dos policies van sortir del seu cotxe i es van identificar amb les credencials. A dins de l'altre vehicle hi anava un jove francès de 21 anys. Mentre els agents feien les comprovacions pertinents, quan van obrir el cotxe, van percebre una forta olor a marihuana. Al maleter, hi van localitzar fins a 75,5 quilos d'aquesta droga. A més, repartides per dins del vehicle, el jove també hi portava diferents plaques de matrícula falses.

Els dos policies van detenir el noi per un delicte contra la salut pública. En aquests moments, la Policia Municipal està fent gestions amb la francès per comprovar si el vehicle amb què circulava el detingut era robat.