Un ferit en una topada entre un turisme i una furgoneta a l'N-260 a Beuda

S'han generat fins a mig quilòmetre de cues en ambdós sentits

Dos vehicles han protagonitzat aquest matí, poc després de les 9:45 hores, un accident de trànsit a l'N-260 a Beuda (Garrotxa), on una persona ha resultat ferida. El sinistre s'ha produït a l'altura del quilòmetre 60,8 de l'N-260, on han xocat una furgoneta i un cotxe. Arran de la topada, el turisme ha acabat bolcat.

Davant aquesta situació, s'ha activat un operatiu de rescat amb la presència dels Mossos de Trànsit, del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i dels Bombers de la Generalitat, que s'han traslladat al lloc de l'accident per atendre les persones implicades.

Segons fonts oficials, l'ocupant del vehicle bolcat ha resultat ferit, tot i que de moment se'n desconeix la gravetat. Els serveis d'emergència han atès el ferit i l'han traslladat a l'hospital Josep Trueta de Girona per a rebre atenció mèdica.

Arran de l'accident, hi ha hagut mig quilòmetre de cues, segons el Servei Català de Trànsit (SCT), que s'han anat normalitzant amb el pas del temps.

Per ara, les causes de l'accident es desconeixen i la policia està investigant l'incident per esbrinar les circumstàncies exactes del xoc.