Arran i la CUP de Girona fan una crida a rebutjar la visita de Felip de Borbó

Animen als ciutadans a mostrar la seva repulsa contra el príncep

Des d'Arran Gironès i la CUP de Girona han anunciat diverses accions de protesta en motiu de la visita de Felip de Borbó a la ciutat el proper 3 de juny que encara no han concretat.

El príncep d'Astúries i Girona visitarà la capital en motiu de la celebració del I Congrés Bienal de Seguretat Jurídica i Democràcia, organitzat per el "Consejo General del Poder Judicial" i la Càtedra de Cultura Jurídica de la UdG. El congrés es celebrarà a l'auditori-palau de congressos de Girona del 3 al 5 de Juny.

Al congrés també hi assistiran el ministre de Justícia, Alberto Ruíz-Gallardón, l'expresident del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero entre altres alts càrrecs polítics i empresarials. També hi assistiran l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont i la rectora de la UdG, Anna Maria Geli, als quals ambdues formacions independentistes acusen de rebre "amb els braços oberts a la monarquia i la classe dirigent de l'estat espanyol".

Per tot això, Arran Gironès i la CUP de Girona animen els ciutadans a mobilitzar-se contra la visita del príncep i la resta de convidats.