Vilablareix crea una iniciativa per ajudar a trobar feina

Es diu "Connectant talent" i se celebrarà del 8 al 19 de maig

El municipi de Vilablareix (Gironès) acollirà del 8 al 19 de maig el programa "Connectant talent", una iniciativa que té com a finalitat ajudar a trobar feina a aquelles persones que ho necessitin. La regidora de Promoció Econòmica, Imma Vilà, ha explicat que la iniciativa sorgeix de l'experiència en altres accions de promoció econòmica on "compartir un camí feixuc, com el de la recerca de feina, és més exitós amb l'acompanyament de professionals experts".

El programa oferirà tutories individuals i en grup per orientar als participants, ajudar-los a planificar-se i desenvolupar les competències necessàries per trobar feina. També es donaran consells per fer un currículum i una carta de presentació i preparar-se per a una entrevista de treball. "El programa va destinat a totes les persones que estan realitzant recerca activa de feina. És indiferent el seu perfil professional, el seu bagatge o la seva experiència, així com la seva edat", afirma la regidora.

El programa constarà de sis tallers diferents que es realitzaran en grup, i després els participants concertaran cinc hores de sessió individual. Imma Vilà destaca l'oportunitat que es brinda als participants per treballar en petits grups i de forma individualitzada, aspectes importants i determinants perquè la recerca de feina sigui un èxit.