Blanes exposa les millors imatges dels 50 anys dels Premis Quillat de Fotografia

Es poden veure en cinc espais del municipi i en una cinquantena de botigues

La ciutat de Blanes celebra aquest any el cinquantè aniversari dels Premis Quillat de Fotografia, un dels certàmens fotogràfics més importants de la comarca de la Selva. En commemoració d'aquesta efemèride, l'Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes ha organitzat una exposició que recull les millors instantànies guanyadores dels darrers cinquanta anys.

La mostra es pot visitar a cinc espais expositius diferents, tres dels quals s'han inaugurat aquest cap de setmana. La Biblioteca Comarcal i el Casal Cívic són els dos primers llocs on els visitants poden gaudir de les imatges seleccionades fins al 30 de maig. A més a més, cinquanta botigues de Blanes també acullen fotografies guanyadores a les seves aparadors fins al 15 de maig.

La resta d'espais expositius s'obriran durant les properes setmanes. La Casa Saladrigas serà el pròxim lloc a inaugurar-se, el dissabte 6 de maig, i allà es podrà veure part de l'exposició fins al 30 de maig. Finalment, la sala Maria Luisa García Tornel també acollirà les millors fotografies dels Premis Quillat fins al 20 de maig.

Els Premis Quillat de Fotografia es van instaurar el 1971 i des de llavors s'han convertit en un referent cultural a la comarca de la Selva. Aquest concurs fotogràfic ha tingut un gran èxit al llarg dels anys, no només per la participació dels fotògrafs sinó també pel gran interès que han despertat les imatges guanyadores. La mostra actualment en exposició ofereix als visitants la oportunitat de veure la trajectòria d'aquest important concurs fotogràfic al llarg de les darreres cinc dècades.