Èxit de convocatòria en la 5a Jornada de Propietaris de Naturaki celebrada a Girona

Més d’un centenar de propietaris han assistit a la jornada del 22 d'abril al Parc Científic i Tecnològic

En aquesta 5a edició, Naturaki, referent dins del sector català dels allotjaments turístics en entorns rurals, ha fet un repàs del seu recorregut des de la seva creació, ha explicat quina és l’actualitat de l’empresa, i ha avançat el futur a curt, mitjà i llarg termini.

La jornada s’ha celebrat en un moment d’expansió i creixement de Naturakien les últimes setmanes l’empresa ha arribat a les 100 cases gestionades en exclusiva i ha incorporat a la seva oferta les primeres cases rurals a la província de Barcelona. Un primer pas cap a l’expansió a la resta del territori català.

L’objectiu d’aquestes jornades que se celebren anualment és consolidar la relació entre l’equip de Naturaki i els propietaris de les 100 cases que ja gestionen actualment a la província de Girona i Barcelona i també donar-se a conèixer entre propietaris potencials.

Naturaki continua apostant i treballant per potenciar la seva marca de qualitat, simplificar els processos de reserva i millorant contínuament la seva pròpia plataforma de reserves d’última generació, una web de reserves de referència dins del sector turístic guanyadora de nombrosos premis.

Carme Vilà, cofundadora de Naturaki juntament amb el seu germà, va obrir la ponència explicant com van ser els inicis de l’empresa en què els dos germans gestionaven cases d’alguns familiars, i com a poc a poc, i amb molts esforços, van augmentar la incorporació de noves cases dins l’oferta de Naturaki i com s’ha evolucionat i crescut fins a convertir-se en l’empresa de gestió de cases rurals i cases amb encant referent de Catalunya i com han aconseguit crear una marca i reconeixement sinònim de qualitat.

Es va aprofitar la jornada per presentar al nou gerent de Naturaki, incorporat els últims mesos, una figura clau per a la reestructuració de l’empresa que permetrà encarar una nova etapa de creixement i expansió de l’oferta de cases de Naturaki a la resta del territori català.

La ponència es va tancar explicant com la innovació constant i l’aplicació de noves tecnologies, com és la intel·ligència artificial, estan ajudant en les pròximes passes de Naturaki cap a aquesta expansió a tot Catalunya.