Detinguda una parella per un robatori a l’interior d’un domicili, estafa i falsificacions

Durant l’escorcoll del seu domicili es van localitzar unes 900 plantes de marihuana

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Girona van detenir el dia 15 de maig, una parella de 34 i 38 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Girona, com a presumptes autors d’una falta de furt i dels delictes de falsificació documental, estafa, robatori amb força a l’interior de domicili, contra la salut pública i tinença il·lícita d’armes.
 
El passat 27 d’abril es va produir el furt d’una bossa de mà a Cassà de la Selva. La bossa contenia llibretes bancàries i documentació personal de la víctima. La persona que va cometre el furt va obrir comptes corrents en les mateixes entitats, però en diferents oficines. Posteriorment va transferir prop de 9.000 euros dels comptes de la víctima als que acabava d’obrir a nom seu.
 
També amb la documentació personal de la víctima es van signar diversos contractes en vàries companyies telefòniques i es van obtenir sis telèfons mòbils de gama alta. En tenir coneixement dels fets, els mossos de Girona van obrir una investigació que va permetre identificar les dues persones que estarien relacionades amb els diversos fets delictius. Van ser detingudes el 15 de maig a Girona.
 
Al dia següent es va efectuar una entrada i perquisició al domicili dels detinguts. Durant l’escorcoll els agents van localitzar 900 plantes de marihuana, en diferents estats de creixement, les quals estaven en tres habitacions que havien estat habilitades per cultivar-les.
 
També es va localitzar una escopeta de canons retallats amb munició diversa, petites quantitats de marihuana preparada en dosis, dos televisors que havien estat robats en un domicili contigu al dels detinguts i documentació personal que havia estat sostreta a Girona.
 
La investigació continua oberta i no es descarta que els detinguts puguin estar implicats en altres fets delictius. El detinguts, amb antecedents, va passar el 18 de maig a disposició judicial al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.