Inicien la comercialització de dues parcel·les del Pla de Llongafollia de Sant Feliu de Pallerols

L'objectiu és resoldre la falta de terrenys i evitar la deslocalització d'empreses

L'Institut Català del Sòl, Incasòl, ha engegat el procés de comercialització de les dues parcel·les del futur sector d'activitat econòmica Pla de Llongafollia a Sant Feliu de Pallerols (Garrotxa). El sector té com a objectiu resoldre la manca de sòl per a activitats industrials existent a la zona evitant així la deslocalització de les empreses existents i diversificant el teixit industrial del municipi. Una de les parcel·les té una superfície de 8.483,31 metres quadrats de sòl i 9.501,31 de sostre i l'altra, 27.612,31 metres quadrats de sòl i 27.612,31 de sostre.

Les empreses interessades en adquirir-ne alguna hauran de presentar la seva sol·licitud per via telemàtica al registre electrònic de la Generalitat de Catalunya i tenen temps fins al 22 de maig. Amb el justificant general, els interessats hauran de presentar al registre de l'Incasòl un sobre tancat tal i com marca la normativa.

El sector tindrà com a ús principal l'industrial i el terciari però també s'hi admetran altres usos com logística, magatzem, serveis tècnics i mediambientals, tallers de reparació de vehicles, estacions de servei, serveis viaris, restauració, recreatiu, educatiu, sanitari-assistencial, esportiu per a activitats de gimnàs, pàdel, etc., cultural i serveis urbans.

El Pla de Llongafollia té una superfície de 8,31 hectàrees. Són uns terrenys propietat de l’Incasòl situats, prop del nucli urbà de Sant Feliu de Pallerols i a tocar de la carretera C-63 que va a Olot. Un total de 3,6 hectàrees es destinaran a sòl per a activitat econòmica i es concentraran en els terrenys anomenats Pla de Llongafollia, mentre que els terrenys de cessió per a equipaments públics i zones verdes es materialitzaran en la part situada a La Plana.