Almenys cinc ferits en un incendi en un pis a Olot

Les flames haurien començat per una barbacoa

Fins a cinc persones han resultat ferides i una ha hagut de ser traslladada en helicòpter a l’Hospital de la Vall d’Hebron per haver patit cremades en un incendi que ha tingut lloc aquesta tarda al carrer Pardal, a Olot (Garrotxa). El foc ha començat a les quatre menys un quart de la tarda per les flames d’una barbacoa i s’ha propagat ràpidament per la casa, provocant ferides a cinc persones.

Algunes de les persones afectades pel foc han patit intoxicació per fum i han hagut de ser traslladades en ambulància a l’Hospital d’Olot. Altres persones han hagut de ser portades amb helicòpter a la Vall d’Hebron, al voltant de 130 quilòmetres de distància, per rebre assistència mèdica.

Els veïns han vist com dues dones amb el rostre tapat amb tovalloles han estat traslladades fins a l’helicòpter que ha aterrat a les pistes del Palau, prop del monument a Miquel Martí Pol. Els bombers han actuat ràpidament per apagar les flames, que han destruït part de la casa.

Fins al lloc s'hi han dirigit quatre ambulàncies, diverses dotacions de Bombers de la Generalitat i un helicòpter medicalitzats. L’incendi ha estat finalment controlat i els serveis d’emergència han evacuat les persones afectades. Les causes exactes de l’incendi estan sent investigades.