Yllana porta a Banyoles ''Geenpiss'' una sàtira sobre l'ecologisme

Es podrà veure demà al Teatre Municipal

La companyia Yllana tornarà aquest divendres a Banyoles (Pla de l'Estany) per presentar el seu espectacle Greenpiss, una sàtira sobre l’ecologia, el futur del planeta i la supervivència de l’espècie. L’espectacle es podrà veure aquest divendres 21 d’abril a les 8 del vespre al Teatre Municipal i les entrades ja estan a la venda per 18 euros al web de Cultura Banyoles o bé també es poden adquirir presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’ajuntament, en horari d’atenció al públic.

L’ús abusiu dels plàstics, el consumisme desenfrenat, la desaparició de milers d’espècies d’animals i la possible extinció de la pròpia espècie són el punt de partida de la nova bogeria teatral de la companyia madrilenya Yllana.

Al muntatge, quatre actors en estat de gràcia representaran una infinitat de personatges, des de polítics a pingüins, per tractar un tema d’actualitat i davant del qual la companyia madrilenya ofereix una recepta clara per a combatre’l: humor àcid i corrosiu que no deixarà ningú indiferent. La idea, direcció i creació de l’espectacle és d’Yllana i l’interpreten Fidel Fernández, Luis Cao, Juanfran Dorado i Jony Elías.

Yllana, creada l’any 1991, és una companyia de teatre d’humor gestual, tot i que en l’actualitat ha diversificat la seva activitat oferint diferents prestacions en el món de les arts escèniques i l’audiovisual. Per una banda, es dedica a la creació, producció i gestió d’espectacles, esdeveniments i formats audiovisuals i, per l’altre, gestiona espais teatrals i desenvolupa diferents projectes en l’àmbit cultural.

En aquests més de 30 anys de trajectòria, Yllana ha produït 37 espectacles teatrals que s’han representat en més de 16.000 ocasions en 48 països i han vist prop de 6 milions d’espectadors nacionals i internacionals, a més de rebre el reconeixement tant de la crítica com del públic.