Arrestats sis homes per robatoris en apartaments de l’Empordà

Quatre van tenir lloc a Roses i els altres dos a Sant Feliu de Guíxols

Agents dels Mossos d’Esquadra de Roses (Alt Empordà) van detenir el dia 19 de maig, tres homes de nacionalitat marroquina, d’edats compreses entre el 22 i 24 anys, veïns de Castelló d’Empúries i Roses, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a l’interior de domicili. També es va detenir un quart home, de la mateixa nacionalitat, com a presumpte autor d’un delicte d’encobriment.
 
Els fets van tenir lloc cap a les vuit del matí del mateix dia 19, els mossos van saber que s’havia perpetrat un robatori amb força en un apartament de l'urbanització de Santa Margarita. Els agents van comprovar que el domicili violentat presentava el pany fracturat i a l’interior estava tot regirat.
 
Alguns indicis apuntaven que els autors del robatori s’haurien amagat en un domicili del mateix edifici. Després de diverses comprovacions es va localitzar l’esmentat domicili i es van detenir dos homes que sortien de dins. Els mossos van realitzar una vigilància i al cap d’una estona van detenir al tercer implicat en el robatori. També van detenir el propietari del domicili per haver amagat als presumptes autors del robatori. Els detinguts, un d’ells amb antecedents, van passar el 21 de maig a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar el seu ingrés a presó.
 
D’altra banda, els Mossos van detenir el dia 20 de maig a Sant Feliu de Guíxols, dos veïns del municipi, de 19 i 32 anys i de nacionalitat espanyola, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.
 
Sobre la una de la matinada del mateix dia, una patrulla de mossos va tenir coneixement d’un robatori en un domicili del municipi. En comprovar el lloc, els agents van veure dos homes que fugien davant la presència policial. Després d’una breu persecució els van interceptar i van comprovar que portaven diverses eines susceptibles de ser emprades per cometre robatoris amb força.
 
Van quedar detinguts per la seva relació amb el robatori i s’investiga si podrien estar relacionats amb altres fets similars a la mateixa zona. Els detinguts, amb antecedents, van passar el 20 de maig a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.