Busquen 150 figurants a Blanes pel rodatge de la segona temporada de 'Todos Mienten'

El càsting tindrà lloc el 17 d'abril a la sala de plens del consistori

El pròxim dilluns 17 d'abril, la Sala de Plens de l'Ajuntament de Blanes (Selva) acollirà un càsting presencial per seleccionar figurants per a la segona temporada de la sèrie de televisió 'Todos Mienten', de Movistar Plus. El rodatge de la segona temporada de la sèrie inclourà escenaris naturals de Blanes i altres localitats catalanes, per la qual cosa la productora ha volgut implicar la població local i els voltants en aquesta producció.

L'agència de càsting responsable de la selecció de figurants es va posar en contacte amb l'Ajuntament de Blanes per demanar la seva col·laboració en aquesta producció, i el consistori va cedir un dels seus equipaments per a la realització del càsting.

La productora busca persones de tots els perfils possibles, majors de 16 anys i de tots els gèneres, per a un total de 150 persones que faran de figurants o tindran petites intervencions. El càsting presencial tindrà lloc durant tot el dia, des de les 10 del matí fins a les 2/4 de 2 del migdia, i de les 2/4 de 4 de la tarda fins a les 7 del vespre.

A més del càsting presencial, hi ha una altra manera de poder participar al rodatge televisiu, que consisteix en tenir un perfil a la plana web de l'agència de càsting. En alguns casos, també es faran proves de vestuari prèvies.

Dirigida i escrita per Pau Freixas, el mateix director de l'exitosa sèrie 'Polseres Vermelles', la primera temporada de 'Todos Mienten' es va estrenar el gener del 2022 i va comptar amb sis episodis. La sèrie és un thriller amb elements de suspens, drama i humor negre, amb personatges imprevisibles i conflictes a resoldre, incloent un crim.