La 2a Fira d'Entitats de Vilablareix estrena un passaport d'activitats

Es segellarà per cada una de les accions que es participin

Vilablareix (Gironès), celebra la segona edició de la Fira d’Entitats el proper diumenge 16 d’abril. L’objectiu principal d’aquesta fira és donar a conèixer les entitats i associacions del poble, reforçar les existents i crear sinergies entre elles.

Després de la bona rebuda que va tenir la primera edició, tant pels participants com per les entitats i associacions del poble, l’ajuntament de Vilablareix ha decidit repetir l’experiència. La fira tindrà lloc al passeig i plaça Catalunya de 10 a 14h, on els assistents podran participar en diferents activitats, com exhibicions de cant, ball, teatre i esports, així com tastar el nou esport del Walking Football.

Com a novetat d’aquesta segona edició, els assistents a la fira podran obtenir un passaport amb totes les entitats i associacions del poble, i anar segellant-lo a mesura que participin a les activitats o passin pels estands de cada una d’elles. Amb un mínim de set entitats segellades, els participants obtindran un obsequi.

L’alcaldessa de Vilablareix, Maite Tixis, anima a tota la gent del poble a participar en aquesta fira, que serà una jornada perquè tothom ho passi bé participant de totes les activitats. També destaca que la fira és una oportunitat per donar visibilitat al gran teixit associatiu que s’incrementa any rere any a Vilablareix i per crear sinergies entre les diferents entitats i associacions.