Assalten un conductor a l'AP-7 a Fogars de la Selva, l'agredeixen i l'envesteixen amb el cotxe

La víctima va ser traslladada amb ambulància al Trueta i es va tallar el trànsit a l'autopista

Els Mossos d'Esquadra busquen dos lladres per assaltar un conductor quan circulava per l'AP-7 a Fogars de la Selva, agredir-lo amb un cop de puny i envestir-lo amb el cotxe quan fugien del lloc.

Segons ha avançat 'El Caso', els fets van passar aquest dimecres a quarts de quatre de la tarda. Els delinqüents, que possiblement volien cometre un robatori tipus 'peruà', van aconseguir que la víctima -un estranger de 62 anys- aturés el vehicle al voral. P

erò quan l'home va adonar-se de les seves intencions, els lladres el van agredir i van fugir. La víctima va haver de ser traslladada a l'hospital Josep Trueta en ambulància, on ha quedat ingressat a l'àrea de Traumatologia, i va caldre tallar el trànsit a l'AP-7 per evacuar-lo.

El robatori amb violència va tenir lloc ahir cap a dos quarts de quatre de la tarda. Els Mossos van rebre l'avís que hi havia hagut una baralla entre tres persones al quilòmetre 92,2 de l'AP-7, al terme de Fogars de la Selva. Quan la policia va arribar al lloc, va trobar-se la víctima malferida. Els altres dos homes s'havien fet fonedissos.

L'home, un estranger de 62 anys, circulava per l'autopista en sentit sud quan els delinqüents van aconseguir que s'aturés al voral amb el seu vehicle. Possiblement, els dos homes volien cometre un robatori tipus 'peruà' (és a dir, distraient la víctima i aprofitant-ho per prendre-li allò que poguessin de dins el vehicle).

L'home, però, se'n va adonar i va resistir-s'hi. Va ser aleshores quan els lladres el van agredir ventant-li un cop de puny i, abans de fugir amb el vehicle, el van envestir.

L'home va patir contusions i una fractura al fèmur. Per poder-lo evacuar, la policia va necessitar tallar el trànsit a l'autopista. Inicialment, es va activar un helicòpter medicalitzat, tot i que al final no va ser necessari i una ambulància del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) va acabar traslladant la víctima a l'hospital Josep Trueta. Segons informen des del centre hospitalari, l'home ha quedat ingressat a l'àrea de Traumatologia.

La Unitat Operativa de Mobilitat (UOM) dels mossos s'ha fet càrrec del cas i ha obert una investigació per intentar trobar els assaltants. Després de parlar amb diversos testimonis, i aconseguir una descripció del cotxe amb què es movien els autors del robatori violent, la policia treballa per intentar localitzar-los.

Arran del robatori, i per facilitar l'evacuació del ferit i tallar l'AP-7, els Mossos van activar patrulles de Trànsit, efectius de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) i agents de seguretat ciutadana de les comissaries de Santa Coloma de Farners i Blanes (Selva). La Policia Local d'Hostalric (Selva) també va col·laborar amb el dispositiu.