El PDeCAT s’integra a la candidatura d’Olot + i li cedeix els drets electorals

Coromina antigament havia estat militant de CDC i posteriorment del PDeCAT

L’alcaldable per Olot +, David Coromina, i el president del PDeCAT, David Bonvehí, han arribat a un acord perquè el partit que presideix Bonvehí s’integri a la candidatura d’Olot + i li cedeixi els drets electorals que, legalment, són del PDeCAT. “És una molt bona notícia per a Olot + i, com tothom sap, durant anys jo he estat militant de CDC i després del PDeCAT que vaig presidir a la Garrotxa. Per tant, és una integració que ens sembla molt bé als membres d’Olot +”, ha explicat Coromina.

Per la seva part, Bonvehí ha explicat que “hem optat per integrar-nos a Olot + i cedir-los els drets electorals del PDeCAT perquè amb en David Coromina ens coneixem de fa anys i sé que és una persona de consens”. “Des del PDeCAT pensem que Coromina serà un molt bon hereu de les polítiques que han estructurat i fet avançar Catalunya les últimes dècades”, ha afegit Bonvehí.  

La integració del PDeCAT a Olot + no serà l’última perquè “Olot + és una candidatura inclusiva que l’acabarem conformant persones d’un ampli espectre polític, com així anirem anunciant les pròximes setmanes. El nostre objectiu és aportar aire fresc i idees transformadores per a la nostra ciutat, que entenem que està perdent pistonada en molts aspectes” ha afegit Coromina, que també ha volgut remarcar que “Olot + és una candidatura inequívocament independentista”.