Chano Domínguez donarà el tret de sortida al Milestone Project

El concert tindrà lloc divendres 31 de maig al Teatre Municipal de Girona

Milestone Project Girona arrencarà la seva segona edició el proper divendres 31 de maig amb una intensa programació multidisciplinar estructurada en quatre eixos culturals fonamentals, un dels quals és la música.
 
El dia inaugural el festival donarà el tret de sortida a les nou del vespre al Teatre Municipal amb el concert inaugural, a càrrec del prestigiós pianista de flamenc-jazz Chano Domínguez. Durant el dia també s’hauran iniciat les activitats d’art urbà a diferents emplaçaments de la ciutat.
 
Chano Domínguez, un dels músics més rellevants del panorama internacional en el seu estil, ens presentarà un espectacle en format de trio (piano, percussió i contrabaix) en el qual repassarà la seva trajectòria musical després d’haver editat l’any passat -sota el prestigiós segell Blue Note de Nova York- el seu darrer disc, Flamenco Sketches, una revisió visionària de l'històric Kind of Blue de Miles Davis que ha estat reconegut amb la nominació als Premis GRAMMY com a millor disc de jazz de 2012.