Detinguts per recollir droga a través de paquets postals

Un dels receptors resideix a Girona

La Guàrdia Civil ha detingut a Lleida i a Girona dues persones que van recollir paquets postals enviats des de Melilla amb droga a dins. Els paquets contenien uns nou quilos de droga. Els vigilants de seguretat encarregats de la visualització amb escàner de la paqueteria de Correus a Melilla van observar fa uns dies uns paquets amb destinació dos d'ells a Lleida i un altre a Girona que van aixecar sospites de contenir substàncies il·lícites.

Així, els agents de la Guàrdia Civil van intervenir els paquets i es va comprovar que a dins hi havia droga embolicada en cinta adhesiva, amb uns tres quilos en cadascun dels paquets. Es va substituir la droga per un altre gènere innocu, en concret sorra, amb el mateix pes per poder fer l'entrega controlada dels paquets i, posteriorment, els agents de la Guàrdia Civil van detenir a Lleida i a Girona, de dues persones en el moment que es disposaven a retirar els paquets.

A Lleida ha estat detingut A.M.M. de 31 anys i veí de Melilla i a Girona, M.M.A. de 40 anys, amb residència a Las Palmas de Gran Canària. Tots dos són de nacionalitat