La Ruïna omple de rialles el Teatre Jardí de Figueres en l'estrena del 16è Festival Còmic

La programació continua avui i s'allargarà fins diumenge

El Festival Còmic ha iniciat la setzena edició amb la platea del Teatre Jardí de Figueres (Alt Empordà) plena per veure l’espectacle La Ruïna, amb Ignasi Taltavull i Tomàs Fuentes, i l’humorista Jair Domínguez com a convidat.

La primera jornada ha culminat amb l’actuació de Modgi, que ha exhaurit totes les entrades del Late Còmic, la nova proposta nocturna del festival al Casino Menestral Figuerenc. Amb gairebé un miler d’assistents, el festival ha inaugurat una nova edició amb una programació que engloba una vintena de propostes fins al diumenge 9 d’abril, i que reunirà a humoristes de renom com Judit Martín, Roger Pelàez o Trygve Wakenshaw, entre molts altres.

Després de la doble sessió de cinema amb Cineclub Diòptria i la projecció de la comèdia Mandíbules del director francès Quentin Dupieux, el Festival Còmic de Figueres ha començat oficialment la seva setzena edició aquest dijous amb la doble proposta.

Avui tindran lloc diverses activitats per seguir omplint la ciutat de Figueres de riures i humor, com el taller de risoteràpia amb Rocio Martín (11h); l’espectacle itinerant En Campanya de la companyia local Solucions Escèniques (12h); el show Jamais en retraite de la Compagnie Zania (18h), arribada d’Itàlia i Suïssa; l’espectacle Pongo amb Judit Martín i Mònica Ballesteros (21h), i la segona nit del Late Còmic amb Patricia Sornosa i Patricia Espejos, que presenten el show Las putas amas (de casa).