Detingut un jove per llençar el seu gos des d'un quart pis a Sant Feliu de Guíxols

Prèviament l'animal estava tancat al balcó, plorant i bordant

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà), amb la col·laboració de la policia local del municipi, van detenir el dia 4 d’abril un jove de 21 anys, com a presumpte autor d’un delicte de maltractament animal.

El passat dia 24 de març, pels volts de les 17:00h, una patrulla va ser requerida per adreçar-se al carrer Corunya on una dona hauria recollit un cadell de gos que hauria caigut o l’haurien llençat des d’un quart pis.

La mateixa ciutadana el va traslladar a una clínica veterinària per explorar-lo i curar les possibles ferides. Els agents van parlar amb diferents testimonis que van explicar que havien vist com algú llançava l’animal des del quart pis i que durant el matí el gos estava tancat al balcó plorant i bordant.

La patrulla va adreçar-se al domicili indicat i tot i picar reiterades vegades la porta, ningú els va obrir. Finalment, després de diverses gestions, el dia 4 d’abril, els agents van localitzar al propietari del gos i el van detenir per un delicte de maltractament animal domèstic.

Actualment, el gos està en una casa d’acollida i es va recuperant favorablement d’una fractura al maluc i al genoll de la pota posterior. El detingut, a qui li consten antecedents, va passar ahir a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.