Rodi Motor Services obre un nou taller a Santa Coloma de Farners

L'empresa amplia així la seva presència a la demarcació de Girona

Rodi Motor Services anuncia l'obertura d'un nou taller a la capital de la comarca de la Selva, Santa Coloma de Farners, ampliant així la seva presència a la província de Girona. El taller està situat a la carretera de Sils, número 18, on operava l'empresa “Salamaña Motors S.L”.

Aquest nou taller, obert des del març, compta amb 1500 metres quadrats d'instal·lacions i disposa de les darreres eines i maquinària del sector, donant servei a tota mena de vehicles de turisme i motocicletes.

Al taller Rodi Motor Services de Santa Coloma de Farners, els clients poden fer qualsevol tipus de reparació i manteniment dels seus vehicles, des de canvis d'oli i filtres, fins a reparacions de motor i transmissió, passant per serveis de pneumàtics i frens.

Tant els clients que van comprar el seu vehicle Volkswagen o Citroën al concessionari oficial Salamaña Motor, com els clients d'altres marques, podran continuar venint al nou taller per fer la revisió dels seus vehicles sense perdre la garantia. El taller ofereix les millors marques de pneumàtics i serveis de manteniment per a vehicles a preus molt competitius i amb la millor atenció al client. Per aconseguir- ho, el grup de professionals que formava part de “Salamaña Motors” s'ha incorporat a l'equip Rodi Motor Services.

El director d'Operacions dels tallers Rodi Motor Services a la província de Girona, Santi Planas, ha destacat la satisfacció que suposa poder incorporar un equip humà i professional amb tanta experiència dins el sector de l'automoció. A més, va expressar el seu entusiasme per poder continuar ampliant la presència de Rodi Motor Services a la província de Girona, en particular a la capital de la comarca de la Selva, on fins ara no comptaven amb tallers propis.

"Aquesta inversió té com a objectiu reforçar la nostra presència a la província de Girona i el lideratge en el manteniment integral i de pneumàtics de vehicles, sempre amb un compromís d’excel·lència en el servei i integrant totes les innovacions tecnològiques del grup" apunta el Director de la línia de Turisme de l'empresa, Pedro Marques.