El Vívid dona el tret de sortida amb un brunch, esmorzars, enocaiac i la marxa popular

Les activitats continuen aquesta setmana i tot el mes d'abril

La desena edició del Vívid va donar el tret de sortida aquest cap de setmana amb la celebració el dissabte de tres activitats i una tercera el diumenge que van comptar amb un sol out i nombroses reserves a la resta. Amb tot, la primera de les activitats va consistir amb un esmorzar entre vinyes al Celler Olivardots de Capmany de la mà del xef Jordi Dalmau.

Els presents van poder degustar uns aperitius conformats per raviolis de gambes i ceps; paté de campanya fet a casa amb pa ecològic i galeta de formatge gouda. Com a plat principal van oferir un suquet de pèsols del Maresme amb pop roquer a la brasa i des postres brunyols de l'Empordà a la brasa. Tot plegat va estar maridat per una selecció de vins del celler que va servir d'escenari per a celebrar l'esdeveniment.

Unes hores més tard a Peralada es van aplegar al migdia un centenar de persones per assistir al brunch entre vinyes on es van poder degustar una desena de vins de Perelada mentre de fons un DJ amenitzava la calorosa jornada damunt d'una furgoneta camperitzada. El menjar, estil bufet lliure, consistia en formatges, embotit, olives, amanida, llenties, arròs i flam que es trobava a disposició dels participants.

La trobada, que es va allargar fins a les cinc de la tarda, va comptar amb el sorteig de dues ampolles màgnum de les varietats Finca Espolla i Finca Malaveïna. Al matí també va ser el torn de sortir  a la mar en caiac per a participar de l'enocaiac a Llançà, una navegació des de la platja del port observant les vinyes verdes vora el mar de Garbet per a desembarcar en una caleta de Cap Ras amb vistes al Cap de Creus on es van tastar els vins del celler Hugas de Batlle.

El diumenge va ser el torn de la marxa popular entre vinyes a Garriguella, un recorregut que enguany celebrava la seva cinquena edició i que va unir els cellers Masetplana, Mas Llunes i Cooperativa de Garriguella.

A cada celler es va tastar un vi del celler i i se'ls va oferir una tapa preparada pel Col·lectiu Cuina del Vent. Al final del recorregut, els cellers van oferir pack conjunt amb tres vins, un de cada celler participant.

Per aquesta setmana les activitats del Vívid no s'aturen i en destaquen el tast de deu vins diferents en commemoració del 10è aniversari a càrrec del sommelier Josep Miquel Guasch el dissabte a Peralada (entrades exhaurides) o bé una sortida de senderisme per les vinyes de Colera de la mà del Celler Hugas de Batlle el mateix dia.

De cara al diumenge en destaca l'esmorzar al Celler Mas Geli de la mà de la xef Iolanda Bustos a Pals (entrades exhaurides) i l'espectacle de cordes i vins "Vivivi" amb la sommelier Clara Antúnez acompanyada pel violinista Naeon Kim i el violoncel·lista Edgar Casellas al Celler Vinyes dels Aspres de Cantallops.