Cassà de la Selva obre la recepció de propostes per als pressupostos participats

El procès romandrà actiu fins el 30 d'abril

Els veïns de Cassà de la Selva (Gironès) poden presentar des d'ahir les seves propostes preferides per escollir on es destinen 80.000 euros dels pressupostos participats d'aquest any. Tenen per fer-ho tot el mes d'abril i fins el dia 30 que es tanca el termini de participació.

Des del consistori recomanen que aquestes s'introdueixin a través de la plataforma de participació ciutadana dissenyada per l'Ajuntament. Ho poden fer totes les persones que viuen, treballen i/o tenen algun vincle amb el poble.

Per introduir les propostes només cal registrar-se i explicar-les. També és pot fer presencialment, dipositant les butlletes a les urnes que hi ha a l’Ajuntament, al Centre Cultural Sala Galà i al complex esportiu de la Piscina Coberta Municipal.

Posteriorment, aquestes propostes seran analitzades per tècncis i en una nova jornada participativa els veïns del municipi podran escollir les deu finalistes que passaran a la votació final. La darrera fase serà quan les persones empadronades al municipi a partir de 16 anys decidiran, a través d’una votació, els projectes guanyadors per tal que l’ajuntament els executi.