El segon Summerfest Cerdanya incorpora el White Summer i a Occident com a partner

Se celebrarà del 17 al 26 d'agost amb Pablo Alboran com a concert de clausura

La segona edició del festival Occident Summerfest organitzat per Clipper’s Live i El Badiu a la Cerdanya, que se celebrarà del 17 al 26 d'agost en el Camí de Sant Marc de Puigcerdà, tornarà el pròxim estiu amb novetats.

Clipper’s Live ha anunciat avui que la marca Occident donarà nom al festival a partir d'aquesta mateixa edició. El nou naming és el resultat de la unió de les companyies de negoci tradicional del Grup Catalana Occidente sota la nova marca Occident, que es converteix en el partner principal de l'esdeveniment.

Segons el director general de Negoci Tradicional de Grup Catalana Occident, Juan Closa, “amb aquest patrocini, Occident no sols mostra el seu vincle amb la cultura i allò que l'envolta, sinó que a més reflecteix el seu suport a aquesta nova proposta a la Cerdanya, un esdeveniment que contribuirà a dinamitzar l'oci d'aquesta zona durant l'estiu”.

D'altra banda, l'espai Village de la segona edició de l’Occident Summerfest Cerdanya estarà dissenyat i dinamitzat per White Summer. Aquest festival cultural que s'ha celebrat durant més de deu edicions a Pals (Baix Empordà) arriba ara a la Cerdanya. El públic podrà gaudir de la millor versió del disseny i arts escèniques que dinamitzaran les hores prèvies i posteriors als concerts amb espectacles de tipus visual i caràcter festiu.

En paraules del president del Grup Clipper’s, Juli Guiu“el públic podrà continuar gaudint d'un espai Village excepcional on viuran una experiència única abans, durant i després de cada concert gràcies a la personalitat dels continguts White Summer, que aquest estiu expandeix la seva marca més enllà de la Costa Brava. Diversió assegurada amb experiències familiars, tallers i jocs, una gran oferta gastronòmica de la mà de Cal Blay Food Lovers i un escenari amb actuacions en directe d'artistes emergents. Tot això, emmarcat en un gran espai envoltat de naturalesa i un paisatge idíl·lic”.

A més, l'organització també ha anunciat que un nou artista se suma al cartell de l’Occident Summerfest. Pablo Alborán serà l'encarregat de realitzar el concert de cloenda del festival el pròxim 26 d'agost.

 D'aquesta manera, Alborán s'uneix a God Save The Queen, David Bisbal, Ara Malikian, Miki Núñez, Rosario, Els Amics dels Arts, Dàmaris Gelabert, Taburete i Pablo López per tancar un cartell eclèctic i amb artistes de primer nivell convertint l’Occident Summerfest Cerdanya en la cita imprescindible de l'estiu a la zona.

Programació del festival:

17 d’agost – God Save the Queen
18 d’agost – David Bisbal
19 d’agost – Ara Malikian
20 d’agost – Miki Núñez
21 d’agost – Rosario
22 d’agost – Els Amics de les Arts
23 d’agost – Dàmaris Gelabert
24 d’agost – Taburete
25 d’agost – Pablo López
26 d’agost – Pablo Alborán