Mei Puig (ERC) presenta candidatura a Sils i defensa la feina feta en el darrer mandat

L'acte ha comptat amb l'alcaldessa de Susqueda i l'alcalde de Breda

Mei Puig s’ha presentat oficialment com a candidata de Fem+Sils-AM per les municipals del mes de maig en un acte celebrat aquest diumenge a la plaça Canigó. La presentació ha comptat amb la presència de la directora territorial d’Economia i Hisenda, Raquel Robert; l’alcaldessa de Susqueda, Eva Viñolas, i l’alcalde de Breda, Dídac Manresa. La veïna Lídia Herranz, que havia estat companya del col·lectiu Tocs de Flor Sils de la Mei Puig, ha sigut l’encarregada de presentar l’acte. 

Durant la seva intervenció, la candidata ha expressat davant la seva voluntat de continuar liderant el canvi a Sils: “Estem preparats, tenim més experiència i formació. Estimem Sils i disposem de l’energia i il·lusió per liderar-lo. I continuarem treballant de forma constructiva, empàtica i propera, prioritzant estar al servei del poble per resoldre de forma eficaç les inquietuds i preocupacions dels nostres veïns i veïnes”.

“La comunicació és clau, cal que la informació arribi de primera mà i estigui a l’abast de tothom. Cal escoltar a les persones, a les famílies, al jovent, a la gent gran, als comerços i a les entitats que són el motor de les activitats d’aquest municipi. I per poder-los escoltar s’ha d’estar a peu de carrer, al costat de la gent, assistint i participant de les activitats, actes i esdeveniments que es duen a cap”, ha afegit.

L’actual primera tinenta d’alcalde ha reiterat que “la voluntat de fer avançar Sils passa pel compromís de millorar en totes les àrees, vetllar pel benestar i seguretat dels veïns i veïnes, revisar necessitats i serveis i fer realitat els projectes de curt, mig i llarg termini que hem iniciat”. En el seu discurs, Puig s’ha mostrat ferma, convençuda i emocionada del treball fet fins ara i ha volgut agrair a tots els companys i companyes del grup Fem+Sils-AM que l’hagin ajudat a treballar, assolir i enfilar diferents projectes i millores per Sils. També ha donat les gràcies a totes i tots els assistents a l’acte pel seu suport i temps.

Durant l’acte, també s’ha presentat el lema de campanya que serà 'FEM avançar Sils, FEM-ho per tu'. En relació amb el lema, Puig ha destacat que “volem fer avançar Sils i ho volem fer plegats, unint barris, treballant al costat de les persones i mirant al futur, per assolir el Sils que necessitem on viure millor”.  

Finalment, la candidata ha remarcat la importància de formar un equip de govern pròxim i empàtic: “Volem sumar i comptar amb persones treballadores, resolutives i valentes que, com jo mateixa, hem après a defensar diferents àrees, en aprenentatge constant i sempre al servei de Sils i la seva gent, lluny dels interessos personals i partidistes”.