Els comerciants de Platja d'Aro sortegen un Fiat Panda híbrid

Es tracta de la primera edició de la campanya Sorteig de Primavera

Amb l’arribada de l’època primaveral Platja d’Aro, Castell d’Aro i S’Agaró es reivindica com el centre comercial i d’oci a cel obert de la Costa Brava, gràcies a centenars d’establiments que combinen propostes de primeres marques internacionals i comerços especialitzats que abracen una extensa gamma de sectors: moda, complements, esports, tecnologia, regals o llar en un entorn amb facilitats d’aparcaments, àmplies voreres, galeries per a vianants i parcs i jardins on el comerç es fusiona amb l’oferta de serveis personals, la restauració i les activitats d’oci, culturals i tradicionals de l’època.

Enguany s’estrena el Sorteig de Primavera, que dona continuïtat a la fórmula que se celebra des de fa set anys tot coincidint amb l’època nadalenca. Una iniciativa d’ARO impulsa · Regidoria de Promoció Econòmica amb el suport de l’ADEM · Associació d’Empresaris.

Del 21 de març al 20 d’abril de 2023 tothom que compri per un valor mínim de 20 euros en algun de la vuitantena d’establiments i serveis adherits a la campanya (identificats amb un vinil a l’entrada) tindrà l’oportunitat de guanyar un Fiat Panda híbrid (1r Premi), una tauleta tàctil (2n Premi) o una càmera fotogràfica (3r Premi).

La participació es vehicula mitjançant butlletes en paper que es desen en les urnes dels mateixos comerços (el comprador ha de conservar el resguard de la butlleta i el tiquet de compra corresponent). El vehicle s’exhibirà a la Plaça de l’Ajuntament i el divendres 21 d’abril (18 h) a la Sala d’Actes de la Casa de la Vila s’hi farà el sorteig públic davant notari.

Més enllà del sorteig entre finals de març i primers abril, un ampli conjunt d’activitats de lleure, cultura i esport complementen aquesta iniciativa de dinamització comercial. Es poden visitar dues exposicions d’arts plàstiques, la d’Aramis Justiz al Parc dels Estanys de Platja d’Aro (cada dia fins al 25 de juny) on presenta una col·lecció d’escultures de gran format a cel obert; i simultàniament al Castell de Benedormiens de Castell d’Aro, una col·lectiva de pintura, escultura, fotografia i instal·lacions amb artistes que han fet estada al Centre d’Art Contemporani Piramidón de Barcelona (caps de setmana, festius i setmana santa fins l’1 de maig).

Durant al setmana santa també s’ha programat un conjunt de visites guiades per descobrir el patrimoni local (del 3 al 8 d’abril), i posteriorment se celebrarà la tradicional Festa de Pasqüetes a Castell d’Aro (del 14 al 16 d’abril); els actes de la diada de Sant Jordi a l’entorn del 23 d’abril, i a la nova Sala Font del Ferro de Castell d’Aro la 10a edició del Desemboca Rock’n’roll Festival (dissabte 29 d’abril) amb les actuacions de Branquias Johnson, Familia Caamagno, Bee Bee Sea i La Perra Blanco Trio, i que es completarà a l’establiment El Golfo de Platja d’Aro amb un vermut-concert amb El Tolo (diumenge 30 d’abril). En l’àmbit esportiu el municipi acollirà una nova edició del MIC Footbal (del 5 al 8 d’abril), el pas de la segona etapa del Costa Brava Stage Run (dissabte 15 d’abril) o l’Open BTT de Castell d’Aro (diumenge 16 d’abril).