Figueres presenta l'Oficina Empresa, un espai per a emprenedors i empresaris

És el pas intermedi fins a la finalització de l'Espai Azemar a l'antiga presó

Figueres (Alt Empordà) ha presentat avui l'Oficina Empresa, un nou espai on s'atendran presencialment empreses i emprenedors. Fins a dia d'avui aquest assessorament es feia a Caputxins, on hi ha ubicats els serveis de Promoció Econòmica, però a partir d'ara, el punt d'atenció s'ubicarà a l'Espai d'Innovació Empresarial ubicat al Centre Integrat Ferran Sunyer.

Aquest emplaçament pretén ser el lloc de referència pel que fa a equipament i serveis municipals enfocats a emprenedors i empresaris. Els serveis de l’Oficina s’han definit en 5 àmbits principals, i dins de cada àmbit hi ha serveis concrets.

Alguns dels serveis van dedicats a l'assessorament, la formació, suport a l'empresa, eines TIC, finançament, innovació, suport a projectes, intermediació en la recerca de personal o bé dotació d'informació per a la transició energètica entre d'altres.

L'alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, ha explicat que "en definitiva, l’Oficina Empresa permetrà atendre les demandes d’emprenedors i empresaris en un espai físic concret i definit expressament per això, i a més a més,  potenciar la visibilitat i l’impacte dels serveis municipals respecte les empreses. Tot això, juntament amb l’activitat dels emprenedors i empresaris que utilitzen les instal·lacions de la Incubadora, les aules de formació, la realització de jornades i la futura obertura de l’espai coworking, dotaran d’un gran dinamisme l’Espai d’Innovació Empresarial"

Finalment, cal destacar que l’Oficina Empresa és el pas intermedi fins la consecució i finalització de l’Espai Azemar, a l’antiga presó de la ciutat.