Tres lladres que robaven cafè d'un camió a la Nestlé de Girona protagonitzen una persecució

Els joves es van donar a la fuga conduïnt temeràriament

Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Girona van procedir el 18 de març a la detenció de tres joves, dos de 20 anys i un de 30 anys, tots ells amb antecedents, acusats presumptament de furt, desobediència als agents autoritat i conducció temerària.

Els fets va tenir lloc a les 5:30h de l'esmentat dia quan els van advertir que s'estava produint la sostracció de la càrrega d'un camió a l'antiga carretera d'Amer, just davant de la fàbrica Nestlé. Els lladres havien trencat el precinte del remolc endut 263 capses de cafè.

En arribar els agents els joves es van donar a la fuga a gran velocitat amb una furgoneta que duia les plaques de la matrícula tapades amb cinta adhesiva. Després de conduir de forma temerària, fent cas omís a les senyals acústiques i lluminoses per part dels Mossos i esquivar un cotxe patrulla per tal de no col·lidir, els van aconseguir aturar a l'alçada del carrer de Bescanó quan intentaven escapar.

El mateix dia 18 van passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Girona que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.