ERC de Sarrià de Ter celebra trobades amb veïns per a confeccionar el programa electoral

La presentació de Fajula com a candidat serà el 14 d'abril i la llista electoral el 7 de maig

ERC de Sarrià de Ter (Gironès) ha protagonitzat un seguit de reunions de grup i sectorials amb els veïns del municipi per tal de confeccionar el programa electoral. L'equip encapçalat per l'actual alcalde, Narcís Fajula, es presenta com un grup "preparat i renovat", amb persones molt implicades al poble que veuen el municipi "des de diferents punts de vista, aporten aire nou i una gran diversitat veïnal, per afrontar amb seguretat, els reptes dels anys vinents".

Oficialment, la presentació del candidat es farà el proper dia 14 d’abril al Centre d’Arts Escèniques. Per altra banda, la presentació de la llista del grup municipal es durà a terme el 7 de maig al local social de la Rasa.

La llista d'Esquerra Republicana de Sarrià de Ter, comptarà amb les següents persones:

Antonio Ribas, Jordi Duch, Vanesa Martínez, Sara Alonso, Lluís Bataller, Montse Soria , Josep Viladomat, Laura Petrel, Octavi Serra, Mari Carmen Sánchez, Àngel Antequera, Rafa Calvo, Blanca Brugues, Noelia Jiménez, Txell Pla, Santi Ribas, Encarna Jiménez, Jordi Estefanell, Desi Arasa, Imma Olivera, Marc Cargol, Olga Bonilla, Pere Casadesus, Josep Maria Santiago, Soraya Girona, Jaume Vila i Albert Soler.