Detingut un jove que va entrar a robar en un celler del Baix Empordà

Es va endur la caixa registradora, diners, 26 caixes de vi i tres lots d'ampolles

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Comissaria de la Bisbal d'Empordà van detenir el dia 20 de març, a Torrent (Baix Empordà), un jove de 18 anys, com a presumpte autor d’un robatori amb força.

Els fets es van produir pels volts de les onze de la nit del dia 19 de març, quan els mossos d’aquesta comissaria van rebre l’avís que els alertava d’un robatori amb força al Celler Mas Oller del municipi de Torrent.

El responsable de l’establiment va sentir sorolls a la finca on està situat el negoci. L’home va poder percebre el soroll de la porta d’un cotxe, corredisses i cops, per aquest motiu va avisar d’immediatament a la policia.

Quan els mossos van anar a fer comprovacions, van veure un cotxe estacionat dins del recinte i dues persones encaputxades sortint de dins l’edifici. Els lladres en veure’s sorpresos van fugir corrents cap a una zona boscosa.

Els agents en van localitzar a un arrossegant-se sota d’uns avets i el van detenir. El segon lladre va aconseguir escapar. Els mossos van recuperar dins el cotxe, la totalitat del botí consistent en la caixa registradora, diners en efectiu, vint-i-sis caixes de vi i tres lots de tres ampolles cada un.

Els autors del robatori havien accedit a l’establiment trencant una finestra i tenien també preparades a sota d’aquesta, cinc caixes de vi més per emportar-se.

La investigació continua oberta per identificar i detenir el segon autor dels fets. El detingut, amb antecedents, passarà a disposició en les pròximes hores, davant el jutjat en funcions de guàrdia de la Bisbal d’Empordà.