Una gironina, candidata a Miss Facebook Espanya

Montse Roura es troba entre les 15 finalistes a nivell estatal

La model de Sant Gregori (Gironès), Montse Roura, es troba entre les quinze semifinalistes per a poder esdevenir Miss Facebook Espanya 2013. La competició va donar inici el passat 30 de març amb desenes de participants que van quedar eliminades al primer tall del 27 d'abril. Des d'aleshores la jove gironina segueix com a finalista i ara competeix per assolir la final. Té de termini per aconseguir-ho fins el 25 de maig, última data que es permeten les votacions obertes al públic.

La model, de 18 anys i estudiant d'infermeria, explica com el seu interès per la competició va sorgir al veure la repercussió que aquesta tenia a nivell estatal, "crec que és una bona oportunitat per promocionar-me dins el món de la moda", explica. Roura ha participat en cinc ocasions a TV3 realitzant desfilades pel programa "Divendres" de Xavi Coral i Espartac Peran com també en altres esdeveniments com videoclips, anuncis per televisió i catàlegs de moda, altres d'altres.

L'aspirant a Miss Facebook Espanya no té intenció però, de dedicar-se solament al món de la moda, "m'agradaria treballar d'infermera i poder-ho intercalar ocasionalment", explica la jove que confessa tenir el total suport de la seva família "tot i que a la meva mare no li fa gaire gràcia", apunta entre rialles.

Per a poder votar la Montse només és necessari accedir a la seva fotografia i prémer "M'agrada". El resultat de les votacions serà la combinació dels vots populars sumat al que hagin decidit els membres del jurat d'aquesta edició, format per fotògrafs professionals i guanyadors del concurs en anteriors edicions.


Fotografia: Antoni Sans