Detingudes tres dones per emportar-se productes d'un supermercat dins el cotxet

Les implicades van ser sorpreses a l'aparcament

La Policia Municipal de Girona va detenir aquest dilluns tres dones que utilitzaven un cotxet de nadó per robar en un supermercat i amagar els productes. Els fets van tenir lloc aquest dilluns a la tarda quan agents de la Unitat d'Investigació que feien tasques de vigilància a la zona de Ferran Agulló van veure com dues dones introduïen bosses a dins del maleter d'un vehicle, mentre una altra romania a prop amb actitud vigilant.

Van demanar que s'identifiquessin i van trobar dins de bosses d'escombraries productes alimentaris que havien estat sostrets d'un supermercat. L'establiment va estimar que els productes robats estaven valorats en 553 euros, segons ha informat la policia.

Els agents van sospitar de les tres dones i per això les van identificar i els van demanar que els hi mostressin el contingut. Va ser llavors que van trobar, dins de bosses d'escombraries, productes alimentaris, alguns amb la marca específica d'una cadena d'establiments.


Davant d'aquesta situació van iniciar gestions que els van portar a esbrinar que els productes havien estat furtats d'un supermercat del carrer Àlvarez de Castro de Girona. Van comprovar també que les sospitoses havien utilitzat un cotxet de nadó per treure amagats aliments, begudes i altres objectes.

Les detingudes són Dolores P.S., de 32 anys; Libertad M.R., de 29 anys; i Rosalia Dolores P.S., de 37 anys, de qui consten altres detencions; totes tres amb domicili a Sant Adrià de Besòs. Totes tres estan acusades d'un delicte de furt.