Cristina Capó, cap de llista d'Units per Santa Pau - AM en les properes municipals

La candidata ha presentat el seu projecte aquesta tarda

L’actual regidora a l’Ajuntament de Santa Pau, Cristina Capó, serà la cap de llista d’Units per Santa Pau - AM a les eleccions municipals del mes de maig. En un acte públic que ha tingut lloc aquesta tarda, Capó ha estat acompanyada de l’actual alcalde del municipi, Pep Companys, i ha exposat algunes de les principals línies amb les quals volen treballar amb el seu equip. 

La candidata ha expressat la seva voluntat d’encapçalar el projecte polític al municipi: “Estic molt il·lusionada d’assumir aquest nou projecte i poder continuar treballant pel poble. Em presento acompanyada d’un equip de persones molt potent i que combina l’experiència d’haver estat al govern 4 anys i la incorporació de noves persones que aportaran aires nous i punts de vista diversos. Volem cuidar i millorar tots els veïnats i que tothom es senti part del municipi”. 

Capó ha exposat alguns dels grans reptes amb els quals voldran treballar els propers anys: “Una de les principals línies d’actuació serà posar en funcionament el centre de recursos i centre de dia de Can Torra. Aquest edifici serà un espai de benestar i desenvolupament local que ha de marcar un abans i un després en el dia a dia del municipi”. 

“Continuarem fent una aposta per les polítiques verdes i mediambientals per contribuir a preservar i a protegir el nostre gran patrimoni natural i humà. Tampoc volem deixar de banda la cultura i l’educació que són uns pilars fonamentals en la societat i també en el nostre poble”, ha afegit.  

La candidata també ha remarcat l’aposta de l’equip per la gent jove i ha assegurat que “volem posar les màximes facilitats i ajudes perquè puguin quedar-se al municipi”. “Les actuacions vinculades en el desenvolupament local han d’ajudar a continuar generant activitat econòmica i donant oportunitats als nostres veïns i veïnes”, ha continuat.

Finalment, Capó s’ha referit a la compra del Castell de Santa Pau: “Hem arribat a un principi d’acord amb la propietat. Som plenament conscients i coneixedors de la capacitat econòmica de l’ajuntament i, per això, tenim clares dues premisses que cal tenir molt en compte i sense perjudicar el dia a dia del municipi. La compra d’aquest equipament no pot costar cap euro al municipi i cal tenir lligades una sèrie d’inversions a curt termini, cosa que ja tenim feta amb diversos organismes públics”.

Cristina Capó és regidora d’Educació i Joventut a l’Ajuntament de Santa Pau des de l’any 2019. És llicenciada en Filosofia i té un postgrau en Educació Social.