Dinou evacuats d'un edifici per l'incendi d'un autobús a Blanes

El succés no ha causat ferits i el vehicle ha quedat completament calcinat

Dinou persones han hagut de ser evacuades d'un edifici aquest dimarts a la tarda a Blanes (Selva) després que un autobús s'hagi incendiat just al costat a tocar de la zona comercial del Pla Parcial Costa Brava, a la zona nord-est del municipi.

L'incident, que no ha causat ferits, ha mobilitzat setze vehicles d'emergències entre Policia Local, Bombers, Protecció Civil i Mossos. Segons informa l'Ajuntament, el vehicle ha quedat completament calcinat. Els fets han tingut lloc cap a tres quarts de cinc i l'autobús, un dels de les línies urbanes del municipi, tornava buit cap a les cotxeres. Les causes del succés s'investiguen, però no es descarta una fallada elèctrica.

Les flames també han afectat la façana de l'edifici d'on s'han evacuat els veïns -altres s'han confinat per precaució-, que ha quedat fumada i ennegrida. També han quedat malmesos tendals i persianes. A més hi ha hagut danys en mobiliari urbà i no es descarta que calgui actuar al paviment i reposar la pintura vial.

L'operatiu d'extinció de l'incendi s'ha donat per conclòs a dos quarts de set de la tarda, quan s'estava a l'espera que la grua s'endugués l'autobús i l'empresa de neteja retirés els rastres del foc.

Durant la intervenció la Policia Local ha tallat els carrers i ha desviat el trànsit per vies adjacents.