Vilagrà destaca la inversió de 156 MEUR a la demarcació de Girona durant una visita amb Ayats

El candidat d'ERC ha rebut el compromís de la consellera amb el seu projecte de ciutat

El Vicealcalde i candidat a l'alcaldia d’Esquerra a Girona, Quim Ayats, s’ha reunit amb la consellera de Presidència de la Generalitat, Laura Vilagrà, a qui ha exposat el projecte de ciutat d’ERC. “Treballem per una Girona més moderna i innovadora, que ofereixi oportunitats de futur per a tothom, una ciutat pionera en àmbits com la salut i la qualitat de vida”, assegura Ayats.

“Som un partit de govern, a la Generalitat i a l’Ajuntament de Girona, que està demostrant una forma de governar avançada i moderna. Som un partit que està al costat de les persones, som útils a la ciutadania, útils per a transformar la realitat del nostre país i de les nostres ciutats”, remarca l’alcaldable republicà.

Durant la reunió de treball, la Consellera Laura Vilagrà ha mostrat el seu compromís amb la ciutat i amb el projecte “modern i renovador” que planteja l’alcaldable Quim Ayats. “Des de la Generalitat estem al costat de Girona, i és important seguir treballant conjuntament en benefici de tots els gironins i gironines”, remarca Vilagrà, que posa com exemple els més de 156 milions d’euros previstos en el pressupost del govern català per a les comarques gironines, que suposen un augment del 40% respecte el 2022.

Després de la reunió, que va tenir lloc divendres, la Consellera i el Vicealcalde van passejar pels barris del Mercadal, l'Eixample, Devesa i Fontajau, on van conversar amb veïns i comerciants, abans d’assistir a la presentació del llibre i pòdcast 'Superheroïnes de l'esport... amb poders com els teus' al Pavelló Municipal de Fontajau.