Xavier Amiel se suma al projecte d'ERC a Figueres

El passat gener ja va anunciar que no es presentaria amb Canviem Figueres

Xavier Amiel, que fins ara estava dins de Canviem Figueres, se suma al projecte d'ERC liderat per Agnès Lladó. Amiel, actualment, és regidor d'Urbanisme i Mobilitat a l'Ajuntament de Figueres. La Comissió de llistes d'Esquerra ha validat la seva incorporació a la candidatura i proposarà properament a l'assemblea d'ERC que Amiel en formi part. 

Amiel és llicenciat en Farmàcia per la Universitat de Barcelona, especialista en Bioquímica Clínica i Anàlisis Clíniques. Ha dirigit un laboratori d'anàlisis clínics a la ciutat de Figueres. El 2019 va presentar-se com a cap de llista a les eleccions municipals amb Canviem Figueres, plataforma ciutadana que ja ha fet públic que no es presentarà a les properes eleccions del mes de maig

Xavier Amiel ha explicat que "vull que la meva ciutat avanci i esdevingui una ciutat moderna, amable, ordenada, on els figuerencs i figuerenques s'hi sentin orgullosos. Des del govern municipal hem fet molta feina per aconseguir-ho, però encara en queda molta per fer. Em sento identificat amb el projecte d'Esquerra Republicana i per això m'hi sumo. És un repte i una responsabilitat per continuar fent bona feina per fer avançar Figueres. Tinc moltes ganes de seguir treballant i fer-ho per la ciutat que estimo i la seva gent".  

Per la seva banda, l'alcaldessa i candidata d'ERC a les eleccions municipals, Agnès Lladó, ha afegit que "estem molt contents que Xavier Amiel s'incorpori al nostre projecte. És una persona compromesa amb la ciutat i celebrem que se sumi a la nostra candidatura".