A presó després de passejar-se amb una pistola de balins pel mercat de la Bisbal

L'arrestat, amb antecedents, ensenyava l'arma i deia que buscava a una persona per "passar comptes"

Un home que es passejava a principis del mes passat pel mercat setmanal de la Bisbal d'Empordà (Baix Empordà) amb una pistola de balins, ha estat detingut per part de la Policia Local i ha entrat a presó segons han informat fonts del consistori.

Els fets es remunten al 10 de febrer quan els agents van rebre un avís per part d'un marxant que els alertava d'un home amb un arma a la cintura que mostrava manifestant que estava buscant a una persona per a "passar comptes".

Minuts més tard, l'home armat es va dirigir a la comissaria de la Policia Local per parlar amb els agents i informar-los que l'arma que duia "no era real". En el moment d'ensenyar-la aquesta li va ser arrabassada per part d'un dels policies mentre l'home fugia. Els membres del cos van estudiar la pistola i es van adonar que era un arma que s'utilitza en la pràctica de l'AirSoft.

A partir d'aleshores la Policia Local va endegar un dispositiu per a localitzar l'home, que acumula antecedents, tenia requeriments judicials pendents i un ordre d'ingrés a presó, però va aconseguir escapolir-se en diverses ocasions.

Finalment, aquest dimecres el van aconseguir localitzar a l'Avinguda de les Voltes i arrestar per cedir-lo als Mossos d'Esquadra que el van dur davant el jutge i aquest n'ha decretat l'ingrés a presó.