Sant Jordi Desvalls acaba la rehabilitació del consistori que ha costat 127.416 euros

Properament s'oferirà una jornada de portes obertes

L'Ajuntament de Sant Jordi Desvalls (Gironès) ha rehabilitat completament l’edifici de la casa consistorial. Les obres, amb un pressupost inicial de 127.416,75 euros, s’han finançat pràcticament en la seva totalitat mitjançant dues subvencions de la Diputació de Girona.

Entre les actuacions dutes a terme en destaca la instal·lació d’un ascensor per tal de donar compliment a la normativa vigent sobre edificació i garantir així l’accessibilitat a persones amb mobilitat reduïda així com la renovació i adequació de les instal·lacions de l'edifici amb el trasllat de la l’Oficina Municipal d’Atenció Ciutadana (OMAC) a la planta baixa de l'edifici.

“Amb aquesta actuació s’ha millorat considerablement tant l’espai i les condicions de treball  de personal municipal com el servei d’atenció als veïns i veïnes del municipi”, tal i com ha explicat l’alcaldessa de l’Ajuntament de Sant Jordi Desvalls, Núria Martínez de la Casa.

Els treballs realitzats també inclouen la rehabilitació de la coberta de l’edifici, la instal·lació d’un radiador a la OMAC, la substitució del mobiliari de les oficines municipals, la pintura interior, la instal·lació de la xarxa i equips informàtics i la senyalització amb vinils informatius dels diversos espais.

Per apropar a la ciutadania els serveis municipals hi ha previst organitzar una jornada de portes obertes que encara no té data posada.