Blanes pregunta als ciutadans sobre la nova ordenança de neteja

Ha obert un procés participatiu perquè puguin fer-hi aportacions

L’Ajuntament de Blanes té previst portar a l’aprovació del ple municipal del proper 30 de maig la nova Ordenança de la Neteja Viària i de la Gestió dels Residus que substituirà la que actualment està en vigor. Amb l’objectiu d’incentivar la participació ciutadana, el consistori blanenc ha decidit obrir un termini perquè la ciutadania pugui fer aportacions i suggeriments que ajudin a millorar aquesta normativa.

La idea d’obrir aquest termini va sorgir durant la reunió de treball que es va fer dijous passat per tractar la nova ordenança, comptant amb la participació dels grups polítics municipals i tècnics de l’ajuntament. Tots els regidors i regidores assistents a la reunió que va encapçalar l’alcalde accidental, Nicolás Laguna, van trobar que seria una bona idea donar la possibilitat als blanencs i blanenques perquè facin aportacions sobre una de les qüestions que sol preocupar més a la ciutadania: la neteja dels carrers i la recollida d’escombraries.

Els ciutadans que vulguin fer contribucions i suggeriments per incorporar al nou text podran fer-ho fins el proper divendres 17 de maig a través de dos mitjans: lliurant-ho per escrit al Registre d’Entrada de l’Ajuntament de Blanes (a l’oficina de l’AMIC, a la planta baixa de l’edifici consistorial, de vuit del matí a tres de la tarda) o bé a través de la xarxa, enviant-ho al següent correu electrònic :

suggerimentsnovaordresidus@blanes.cat

L’esborrany de la nova Ordenança Municipal reguladora de la Neteja Viària i de la Gestió dels Residus es pot consultar a la pàgina web municipal.