Jaume Dulsat abandonarà l'alcaldia de Lloret de Mar el 6 de març

Ha trobat una feina que li demana "incorporació immediata"

L’alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, ha anunciat avui que deixa el càrrec al capdavant del consistori que ha liderat durant els darrers vuit anys. Ho farà en el transcurs d'un ple extraordinari que s'ha programat pel proper 6 de març

"A finals d’any ja vaig comunicar que no em tornaria a presentar a les properes eleccions i s’ha presentat un nou projecte professional que em demana incorporació immediata i que no em permet la dedicació que demana l’alcaldia de Lloret; per tant, el més coherent és renunciar al càrrec”. Dulsat romandrà al govern com a regidor sense sou fins a final de la legislatura.

Dulsat ha destacat que “ha estat un orgull i un privilegi poder ser al capdavant de l’Ajuntament de Lloret durant aquests vuit anys; han sigut dos mandats que han estat complicats per la gestió de la covid-19 i el conflicte amb Ucraïna, entre d’altres”.

L'encara alcalde ha afegit: “el meu objectiu era millorar la qualitat de vida dels lloretencs i lloretenques i crec, humilment, que ho hem aconseguit; valguin com a exemple els prop de 13 milions d’euros que ens han atorgat a través de diferents fons europeus del Next Generation i que obren una etapa d’oportunitats per al municipi en els propers tres anys”.