Comexi Group estrena façana en motiu del Temps de Flors

L'alcalde de Girona i l'alcaldessa de Riudellots de la Selva han presentat les noves reformes sostenibles

L'empresa gironina Comexi Group, amb seu a Riudellots de la Selva (Selva), ha inaugurat la seva nova façana que consisteix en un jardí vertical de 635 metres quadrats. La firma ha presentat la reforma de l'edifici coincidint amb la inauguració del festival 'Girona, Temps de Flors' per mostrar el compromís de la companyia amb el medi ambient i la sostenibilitat.

Actualment l'empresa està treballant per incrementar l'eficiència de les seves màquines, reduir la utilització de carboni i inverteix en recerca per trobar màquines d'impressió i laminació que no utilitzin elements contaminants com tintes. Comexi Group està especialitzada en solucions per a la indústria dels envasos flexibles. L'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, i l'alcaldessa de Riudellots de la Selva, Montserrat Roura, han estat els encarregats d'acompanyar el president de Comexi Group, Manel Xifra, durant la inauguració de la façana.

"Són dues històries d'èxit que a més es van posar en marxa al mateix temps. Les dues són un privilegi i un orgull per a Girona", ha assenyalat l'alcalde. Una opinió que també ha expressat l'alcaldessa de Riudellots de la Selva.

La conversió de l'anterior façana en aquest jardí vertical es deu a la voluntat de la companyia de fer visible la seva aposta per la sostenibilitat i defensa del medi ambient. Actualment, la firma compta amb una línia de recerca per al desenvolupament de màquines d'impressió i laminació sense solvents o elements contaminants com poden ser una mena de tintes anomenades tintes UV. L'acte ha finalitzat amb una trobada dedicada als treballadors del centre.