Albert Pla amb Diego Cortés i Manu Guix, primeres confirmacions del festival Istiu

Se celebrarà del 3 al 9 de juliol a Castelló d'Empúries

Albert Pla amb Diego Cortés i Manu Guix són les primeres confirmacions de la pròxima edició del festival Istiu que tindrà lloc del 3 al 9 de juliol a Castelló d’Empúries i Empuriabrava. Les entrades dels primers concerts confirmats es posen a la venda demà a les 9:00h del matí al web del festival. Impulsat per l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, el festival celebra enguany la tercera edició

Albert Pla i Diego Cortés seran els encarregats de tancar la tercera edició del festival que tindrà lloc el 9 de juliol al pati del Palau dels Comtes. En aquesta ocasió comptarà amb la complicitat del  guitarrista Diego Cortés.

Una altra de les primeres confirmacions del festival ISTIU 2022 és el concert de Manu Guix, que presenta en format acústic les cançons de tota la seva discografia, entre elles alguns temes del seu últim treball 'Moments'. A més, durant el concert repassarà i versionarà d'altres temes clàssics de la música de tots els temps. Un concert on el públic també pot escollir de forma lliure el repertori.

El concert tindrà lloc el 5 de juliol al claustre del Convent de Santa Clara. 

Concerts a preus populars o gratuïts

El festival oferirà una quinzena de concerts de qualitat a preus populars o gratuïts. En el cas dels concerts de pagament, el festival mantindrà la seva política de preus econòmics i la majoria d’actuacions tindran un preu d’entre 5 i 20 euros. En tots els casos cal formalitzar la compra o la reserva al web del festival. També es poden adquirir les entrades a les oficines de turisme de Castelló d’Empúries i Empuriabrava. 

El festival Istiu oferirà una programació variada i de qualitat amb la voluntat d’arribar a tota mena de públics, posar en valor diversos espais amb encant del centre històric i Empuriabrava i contribuir a la dinamització d'altres sectors de la localitat, com la restauració, l'hostaleria o el comerç.