Figueres podria denunciar el PP per difondre ''informació falsa'' sobre la Guàrdia Urbana

Els populars van dir que la policia no va assistir un accident de trànsit

L'equip de govern de Figueres (Alt Empordà) està estudiant emprendre accions legals contra el Partit Popular (PP) després que la formació de dretes va difondre a través de Twitter una piulada on assegurava que la Guàrdia Urbana no va atendre un accident de trànsit a l'avinguda de Salvador Dalí la nit del 25 de febrer per "manca d'efectius".

Amb tot, des del consistori han fet comprovacions i després d'escoltar la trucada enregistrada afirmen que des de la sala de comandament mai es va dir res de manca d'efectius. No només això, afirmen que el primer vehicle de la Guàrdia Urbana va arribar al lloc dels fets entre dos i tres minuts després de la trucada.

L'Ajuntament explica que en el moment de l’accident hi havia set agents de la Guàrdia Urbana de servei, distribuïts en tres vehicles que estaven patrullant en diferents punts de la ciutat. A més, un altre agent era a la comissaria atenent la sala de comandament i les trucades.

Per tot això, l'equip de govern acusa als populars de difondre "informacions falses que només tenen l’objectiu de desprestigiar el cos de la Guàrdia Urbana i generar alarma social entre la ciutadania".

El consistori ha posat l'assumpte en mans dels serveis jurídics municipals la possibilitat d’emprendre accions legals contra el PP de Figueres per haver buscat "perjudicar la imatge del cos".