Carme Salamaña (Junts) proposa una nova etapa per ''reimpulsar'' Santa Coloma de Farners

La candidata a l'alcaldia vol promocionar el turisme de natura i esports a l'aire lliure

Carme Salamaña proposa obrir una nova etapa “per reimpulsar Santa Coloma de Farners”. “Volem revitalitzar la ciutat com a capital de la comarca de la Selva, promocionar el turisme de natura i esports a l’aire lliure i reimpulsar el nostre comerç”, ha explicat la cap de llista de Junts per Santa Coloma de Farners durant l’acte de presentació del projecte del partit al municipi, que ha tingut lloc aquest dissabte al migdia a la Biblioteca Joan Vinyoli.

A l’acte hi han participat la diputada i alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, el president comarcal de Junts, Jordi Camps, la diputada al Parlament, Maria Antònia Batlle i alcaldes i candidats de la Selva, com el de Caldes de Malavella, Salvador Balliu o la de Maçanet, Natàlia Figueras.

“Aquesta revitalització passa per convertir Santa Coloma en una ciutat atractiva: mantenir la neteja viària, les zones enjardinades en bon estat, fomentar la rehabilitació de cases abandonades i façanes i potenciar comunitats energètiques”, ha remarcat la candidata.

Salamaá també ha destacat que Junts vol liderar un “canvi en positiu” amb gent de diferents edats i perfils que comparteixen l’estima pel municipi i la voluntat “de fer realitat la Santa Coloma que ens imaginem”. “Treballar en positiu vol dir consensuar, cedir i explicar bé les coses. Aquest és el nostre tarannà, i així ens comprometem a treballar l’endemà de les eleccions del 28 de maig”, ha afegit.

Madrenas ha destacat la capacitat de “gestió” i la “fermesa i determinació de la candidata”.