Àngel Canosa buscarà revalidar l'alcaldia de Blanes per ERC

La secció local ha aprovat la llista electoral per unanimitat

La secció local d’Esquerra Republicana de Blanes (Selva) ha aprovat la llista electoral per a les properes eleccions municipals. Els republicans van aprovar per unanimitat els noms que conformen la llista en una assemblea assemblea celebrada aquest divendres al vespre.

Àngel Canosa, alcalde del municipi que es presenta a la reelecció encapçalant de nou la llista dels republicans, ha detallat que “l’acte és una ratificació del que hem estat treballant durant els últims quatre anys” i que el més important és la voluntat de “seguir liderant el consistori de la nostra ciutat per poder fer realitat tots els projectes que hem començat en l’últim mandat”.

La llista electoral d’Esquerra Republicana Blanes la conformen 21 persones compromeses amb la ciutat. Canosa ha afirmat que la llista “està formada per gent que s’implica i es preocupa pel dia a dia de Blanes”.

A l’actual alcalde el seguiran en els primers llocs de la llista noms com els d’Olga López Colomer, Albert Sanz Gonzàlez,  Marina Vall-llosada García, Carlos Garzón De La Granja o Isabel Gaitàn Clarà. 

Finalment Canosa s’ha mostrat agraït pel suport rebut i optimista amb la llista: “portem molt de temps treballant per millorar Blanes. Poder presentar i encapçalar aquesta llista és tot un orgull i una alegria”. “Veure com tantes persones treballadores i compromeses creuen amb el projecte d’ERC Blanes et fa seguir endavant en la tasca de continuar liderant el canvi, apostant per polítiques igualitàries, republicanes i inclusives”, ha conclòs.