ERC Girona presenta els 12 primers membres de la llista electoral

Els republicans aposten per sumar "gent d'altres sensibilitats" polítiques i socials

Esquerra Republicana a Girona ha presentat avui els primers 12 noms que conformaran la llista de la candidatura a les municipals. El Vicealcalde i alcaldable republicà, Quim Ayats, posa en valor que és “un equip amb experiència de govern i preparada per liderar Girona”.

Durant l’atenció a mitjans de comunicació, el candidat ha explicat que es tracta d’un equip que “conjuga la continuïtat de persones amb experiència de govern sumada amb persones amb diferents experteses professionals que aportaran nous coneixements”.

“Esquerra fa una aposta per sumar gent d'altres sensibilitats polítiques i socials amb l'objectiu de representar el conjunt dels gironins que creuen en una Girona que assoleixi totes les seves potencialitats, que tingui més força i faci passos endavant. Un equip plural i transversal”, remarca el Vicealcalde Quim Ayats. 

Durant la trobada amb els mitjans, el Vicealcalde i alcaldable republicà, Quim Ayats, ha anat desgranant un a un els primers noms que l’acompanyaran a la candidatura. L’actual directora dels Serveis Territorials d’Hisenda i Economia a Girona, Raquel Robert i Rubio, ocuparà el segon lloc de la candidatura d’Esquerra Republicana en les eleccions municipals del 28 de maig.

La segueix l’actual regidor d’Educació, Infància i Esports a l’Ajuntament de Girona, Àdam Bertran i Martínez, que és mestre d’educació infantil i psicopedagog, professor associat a la UDG i excoordinador del Consell d'Estudiants de la UDG.

Com a número 4 repeteix l’actual regidora de Ciutadania, Participació i Dinamització Territorial, M. Àngels Cedacers i Hervàs, expresidenta de l’associació de veïns/es de La Devesa i implicada en diferents entitats veïnals i feministes.

Com a novetat, com a número 5 s’incorpora Karim Sabni i El Garraf, director de la cooperativa IDÀRIA, dedicada a la inserció laboral, implicat amb Girona Acull i membre del consell rector de COOP 57 (financera ètica).

L’actual regidora de Joventut i d’Habitatge i Eficiència Energètica, Annabel Moya i Gàlvez, ocupa la posició número 6. Moya és politòloga especialitzada en participació ciutadana, joventut i comunicació política.

De número 7, hi haurà l’enginyer tècnic industrial, expresident de l’ADAC i membre de Girona Vota, Joan Sibill i Termes.

La representant de l'assemblea territorial de dones de Girona al Consell Nacional de Dones de Comarques Gironines,  presidenta de Dones Republicanes i consultora empresarial, Sílvia Martínez i Sebastián, serà la número 8.

El portaveu de Jovent Republicà a Girona, filòleg i corrector, Joan Pons i Puig, s’incorpora en la posició número 9.

De número 10, hi ha la Bruna Ruhí i Vidal, estudiant d'educació social i activista pels drets civils i polítics, relacionada amb el món del lleure i el sindicalisme estudiantil.

Ricard Massanas i Garcia, ex entrenador i ex president de la secció de waterpolo del GEIEG, serà el número 11.

Finalment, Marta Zambudio i Muñoz, activista veïnal del sector est de la ciutat, hi serà a l’equip en la posició número 12.