El camp de futbol de l'Escala estrena diumenge la nova gespa artificial

És d'última generació i ha costat 800.000 euros

La nova gespa artificial del camp de futbol de l'Escala (Alt Empordà) s'estrena finalment aquest cap de setmana. El primer equip, que va lider del grup 1 de 1a Catalana, juga diumenge a les 12h amb el Vic.

L'Ajuntament de l'Escala ha fet una inversió d'uns 800.000 euros en la renovació del camp principal, que passa a tenir una gespa artificial de nova generació. "Hem apostat per una de les millors gespes artificials, entenent que era un canvi que s'havia de fer i que beneficia a tot el club, no només al primer equip, ja que facilita que hi puguin fer entrenaments i jugar altres dels 18 equips que tenim en aquests moments, facilitant molt la coordinació d'horaris i d'espais entre els dos camps", remarca el regidor d'Esports, Boran Mínic.

Aquesta inversió també ha servit per millorar altres aspectes, com ampliar la zona de seients de les grades o posar un marcador digital. Aquest any, l'Escala tornarà a ser una de les seus del MIC de futbol i s'ha arribat a un acord per tal que el camp renovat aculli alguna de les seminifinals.

En aquests moments també s'està fent una inversió d'uns 300.000 euros per renovar la zona de bar i fer un espai de seu social al camp de futbol, que també s'haurien d'estrenar properament.