Doctor Prats serà el cap de cartell de la segona edició del festival solidari OncoMusicFest

Se celebrarà el 29 i 30 d'abril al Palau Firal de Sant Antoni de Calonge

Doctor Prats serà el cap de cartell de la segona edició de l’Oncomusicfest, que se celebrarà el cap de setmana del 29 i 30 d’abril al Palau Firal de Sant Antoni de Calonge (Baix Empordà). El festival solidari, organitzat per la delegació de la Fundació Oncolliga Girona en aquest municipi amb la col·laboració de l’Ajuntament, repetirà la fórmula de l’any passat, amb actuacions de diferents estils, espectacles i tallers dirigits als més petits i una zona de food trucks en les quals els assistents podran recuperar forces per sopar o dinar. Tots els beneficis es destinaran a l’ajuda al malalt de càncer i els seus familiars a través dels serveis que ofereix l’Oncolliga.

La programació començarà el dissabte a primera hora de la tarda amb la companyia Pop per Xics, que presentarà l’espectacle Superherois, pensat pels petits de la casa. A l’exterior del recinte, aprofitant el servei de bar i els food-trucks, actuació de Litus&Co, una oportunitat per gaudir de la música del grup palamosí Litus3 i de músics i artistes “sorpresa”.

Després de sopar serà el torn de Maria Jacobs i el seu estil poprock barrejat amb el gènere funk,  i a continuació, l’actuació de Doctor Prats, que faran parada a Sant Antoni de Calonge dins del seu tour Pel cantó bó.  La festa continuarà amb la xaranga Damm-er  i l’OrquestraMitjanit, un grup de versions amb un ampli repertori de cançons a ritme de rock, ska, punk, reggae, rumba i altres estils.  L’enèrgic DJ Kharloss Selektah serà l’encarregat de posar el punt i final a la festa.

Per diumenge els organitzadors han previst una programació per gaudir en família, amb espectacles per als més petits, tallers infantils i màgia, i un vermut musical pels més grans, amb les actuacions de la cantant i compositora Mandie Rules i The Covers Band. .

La programació s’ha presentat avui en una roda de premsa en la qual han participat membres de l’equip organitzador, l’alcalde de Calonge i Sant Antoni, Jordi Soler, i la secretària de la Fundació Oncolliga Girona, Marta Pujol.

Xavi Serrat, delegat d’Oncolliga a Calonge i Sant Antoni, ha agraït la col·laboració dels grups musicals i de tots els voluntaris que fan possible aquesta festa solidària sigui una realitat. En aquest sentit, ha volgut agrair també la col·laboració del dibuixant i il·lustrador Gerard Valverde (www.musclu.com), creador del cartell d’aquest any.

Pel que fa a la programació, Albert Fort, cantant del grup Di-versiones i també membre de l’equip organitzador, ha destacat que es tracta d’un “cartell eclèctic, amb música per a tothom que sonarà ininterrompudament i en el qual hem apostat per gent de casa i per gent més consolidada”.

Fort també ha destacat que tot i que l’equip d’Oncomusicfest va néixer per organitzar el festival, “la bona sintonia que hi ha entre nosaltres ens ha portat a fer altres accions durant l’any que també sumen a favor de la causa d’Oncolliga, com per exemple l’Oncomarató”.

Marta Pujol, en representació de la Fundació Oncolliga Girona, ha agraït la gran tasca que es fa des de la delegació de Calonge i Sant Antoni i l’equip d’Oncomusicfest per recaptar fons i ha recordat que és gràcies a accions com aquestes que l’entitat “pot anar ampliant serveis i arribar cada dia a més afectats de càncer”.

Per la seva banda, l’alcalde de Calonge i Sant Antoni, Jordi Soler, ha remarcat que Oncomusicfest és ja “un festival consolidat que compta amb tot el suport del consistori” i ha fet una crida a tothom per col·laborar-hi. L’alcalde també ha volgut posar en valor la tasca de l’equip organitzador i, en aquest sentit, ha assegurat que  "el projecte es fa gran perquè la gent que el porta és molt gran”.

Entrades ja a la venda

Les entrades ja estan a la venda a través del web www.Oncomusicfest.org. El preu de l’entrada anticipada és de 20 euros a partir de 14 anys  i 8 euros pels menors d’entre 5 i 13 anys. A taquilla, les entrades costaran 24 euros i 12 euros, respectivament. L’entrada serà gratuïta per als menors de 5 anys. També s’ha activat una Fila 0 per a donatius de persones que vulguin col·laborar amb la causa solidària.