L’Espai Municipal d’Ocupació de Salt va assessorar 1.582 persones durant el 2022

Només durant el mes de gener s’ha atès 234 ciutadans

L’Espai Municipal d’Ocupació de Salt (EMO) de Salt continua consolidant la seva activitat i, en aquesta línia, durant aquest darrer any 2022 ha superat el seu rècord de persones assessorades arribant a 1.582 ciutadans. Aquesta xifra suposa un increment respecte a les 1.495 persones de l’any 2021 o les 1.319 del 2020.

Des de l’EMO se segueix apostant per oferir eines i afavorir la inserció al mercat laboral dels saltencs i saltenques i, al mateix temps, s’estan potenciant les càpsules formatives adreçades a millorar les capacitats i competències dels usuaris i, a partir d’aquí, que puguin accedir a progressar dins el seu àmbit professional.

En aquesta línia, alguns dels exemples de les formacions que s’han organitzat són les següents:

  • Treballa la comunicació assertiva
  • L’empatia a la feina
  • Vull ser el/la meva propi cap
  • Defineix quin és el teu interès professional
  • Treballa marca personal en l’entorn 2.0
  •  Formació non stop
  • Qui sóc i cap a on vaig

El regidor de Foment de l’Ocupació de l’Ajuntament de Salt, Toni Vidal, explica que “estem molt satisfets amb la tasca que estem desenvolupant des de l’Espai Municipal d’Ocupació i d’un servei adreçat a l’assessorament i formació amb l’objectiu de facilitar la inserció laboral i millorar les competències professionals”.

Durant les darreres setmanes des de l’EMO s’han dut a terme les formacions en Higiene alimentària i la de Monitor/a de menjador. Les dues lligades al sector de l’alimentació, el comerç i el lleure, ja que s’ha detectat que es tracta de sectors amb molta implantació al territori.

Aquest 22 de febrer i l’1 de març, l’EMO organitza un taller sectorial de l’àmbit de l’educació i el lleure, per tal de seguir professionalitzant el sector i detectar oportunitats laborals.