Raquel Robert serà la número 2 d’Esquerra Republicana a Girona a les municipals

Actualment és la directora dels Serveis Territorials d’Hisenda i Economia a la ciutat

L’actual directora dels Serveis Territorials d’Hisenda i Economia a Girona, Raquel Robert, ocuparà el segon lloc de la candidatura d’Esquerra Republicana en les eleccions municipals del 28 de maig, rere el Vicealcalde i alcaldable per Girona, Quim Ayats. Robert, de 47 anys, és diplomada en Ciències Empresarials, llicenciada en administració i direcció d’empreses i llicenciada en relacions públiques i publicitat.

Compta amb experiència professional en el món de l’empresa com a directora d’administració i adjunta a la direcció del Grup SERHS; com a adjunta de direcció i responsable de projecte de canvi organitzatiu i informàtic de Frit Ravich; i com a auditoria comptable a KPMG. Alhora, ha tingut un llarg recorregut com a professora associada a la UdG a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials i ha realitzat col·laboracions puntuals amb la UAB, la UOC i la IOC.

Ha estat professora de formació professional d’administració i finances, directora d’un centre amb un miler d’alumnes i un centenar de professors, i inspectora d’educació des del curs 2019/20. Gironina de soca-rel, ha estudiat a l’Escola Annexa, a l'Institut Vicens Vives i a la UdG. Està vinculada a la parròquia de Sant Josep i participa activament de la processó de Setmana Santa de Girona. Estudiant de música a l’Aula Musical i al Conservatori de Girona, on ara és membre del consell escolar com a mare. 

“Em sumo a l’equip d’Esquerra Republicana a Girona perquè és el projecte que millor representa la renovació, la modernitat, aquesta marxa més que Girona mereix i necessita”, assegura la número 2 d’Esquerra a Girona, Raquel Robert, que afirma que per això “és indispensable enfortir pilars fonamentals com el model econòmic, i Esquerra i Quim Ayats tenen molt clar el camí a seguir”. “Treballaré de valent i faré tot el que estigui a les meves mans per millorar les condicions de vida de la nostra ciutadania. Perquè Girona em fa sentir molt orgullosa i té el potencial per brillar encara més”, remarca Robert.

“Des d’Esquerra Republicana volem posar una marxa més i fer-ho de la mà del millor equip possible, un equip transversal, amb experiència de gestió i preparat per liderar el rumb de la ciutat”, sosté el Vicealcalde i candidat d’Esquerra Girona, Quim Ayats, que assegura que “per reimpulsar Girona ens cal gent com la Raquel Robert, per treballar conjuntament per potenciar un model econòmic competitiu, modern, sostenible i preparat pels reptes del present i del futur. Per garantir i millorar la qualitat de vida dels gironins”.